Meteen naar de inhoud
logo-ff

TO BE THE COLORFUL YOU

DE FEESTFACTORY

De FeestFactory organiseerd in de regio randstand en Brabant open minded events en festivals. We zijn in 2016 begonnen en gevestigd in Noord-Brabant. De FeestFactory realiseert spectaculaire concepten binnen de evenementensector en ontvangt jaarlijks een duizende bezoekers. De grootschalige, maar intieme setting van de evenementen biedt de bezoeker de sensatie waar zij naar opzoek zijn. De FeestFactory heeft meerdere concepten waar alle elementen die jou het optimale gevoel van thuiskomen geven! Hierbij streven wij naar het intense gevoel van geluk, vreugde en verrassing voor elke bezoeker en staat service hoog in het vaandel.

Vanuit een uniek concept creëert en ontwikkelt De FeestFactory het complete festival. Van decor en stage design tot site en show productie. Van special effects en programmering van de artiesten tot entertainment.

DeFeestFactory is verantwoordelijk voor concepten, zoals WeAreOne Festival, PureBliss, Accelerate, Harder Dan Ik hebben Kan, Jazzalicious en Majestic Flavours

WE ARE ONE

WE ARE ONE

PURE BLISS

PUREBLISS

Accelerate

ACCELERATED

MAJESTIC FLAVOURS

MAJESTIC FLAVOURS

HARDER DAN IK HEBBEN KAN

Accelerate

JAZZELICIOUS

BEKIJK ONZE EVENTS

logo-ff

DE FEESTFACTORY HELPDESK

VIND ALLE INFORMATIE DIE JE NODIG HEBT!

Al jouw vragen worden beantwoord in onze FAQ! Wil je persoonlijk contact, stuur ons dan een bericht via Facebook Messenger. Voor al je ticketvragen kan je contact opnemen met CM. Als fotograaf of verslaggever het festival bezoeken of op zoek naar meer info? Klik op press. Daarnaast zijn wij altijd op zoek naar creatieve concepten die kunnen bijdragen aan de beleving van het festival. Ben je geïnteresseerd om deel te nemen aan FestyLand met je mobiele keuken, stand, activatie of met een uniek idee? Mail je concept.